Инцидент от Варна. 38-годишна бременна украинка е била нападната в центъра

...
Инцидент от Варна. 38-годишна бременна украинка е била нападната в центъра
Коментари Харесай

Нападнатата бременна украинка у нас: Притесних се първо за детето, нищо не съм направила

Инцидент от Варна. 38-годишна бременна украинка  е била нападната в центъра на града. Жената е изкарвала парите си като махленски музикант, когато мъж във очевидно нетрезво положение стартира да я наскърбява, а по-късно я удря в лицето. На помощ на  жената са се притекли няколко младежи , които са съумели да задържат нападателя, до момента в който дойде полицията.

Свирех на бандура – национален украински инструмент , когато мъжът се приближи и просто ме попита от кое място съм. Аз му отговорих, че съм от Украйна, от Запорожие и по-късно той приближи и ми сподели на ухо: „ Ти си от Украйна? “ и стартира да ме наскърбява. След това ме удари мощно в лицето и се опита да избяга. Веднага оставих инструмента и споделих на хората към мен: „ Моля задръжте този човек “. След това се обадих в полицията “, описа отърпевшата Татяна Юрина пред  NOVA. 

По думите ѝ в близост имало няколко младежи , които се намесили и задържали нападателя. „ Заедно изчакахме идването на полицията. След всичко това претърпях голям стрес. Тъй като съм бременна, се тормозих първо за детето си. Отидох до болничното заведение на обзор и за благополучие ми споделиха, че всичко е обикновено. Наистина нямам пояснение за какво този човек постъпи по подобен метод. Нищо не съм направила, с цел да го подразня. Нищо не съм му споделила преди този момент, само че забелязах, че беше доста пийнал. Може би това го е подразнило по някакъв метод. Не знам какво да кажа на този човек. Той просто беше несъответстващ и се надявам да получи заслужено наказване за своята постъпка ”,  добави тя.

Нападателят е 44-годишен мъж, който е без престъпни прояви . „ Преди това нахлуване той е изцяло чужд на органите на Министерство на вътрешните работи . Той е бил арестуван за 24 часа. Започната е инспекция за хулигански дейности. При задържането си той не е бил нападателен, само че е бил в очевидно нетрезво положение ”.  Това съобщи началникът на „ Охранителна полиция “ към 1 районно управление (на МВР) – Варна основен контрольор Иван Димитров.

Той посочи, че мъжът е приказвал на съветски в началото при задържането си. „ След това установихме, че той е български жител с български паспорт ”, акцентира основен контрольор Димитров.

По думите му, в случай че бъде приет за отговорен , нападателят е застрашен от до 2 години отнемане от независимост или пробация и публично неодобрение.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР